Världens kap!

För snart en månad sedan var vi på Expert. Vi tänkte kolla om det fanns något värt att köpa på rean efter konkursen, men hade väl inte så mycket hopp då det mesta redan verkade urplockat.
 
Gustav råkade hitta ena delen utav en babyvakt från Philips Avent - precis en sån som vi redan tittat på och ville ha! Han plockade på sig den och sedan frågade vi ett butiksbiträde ifall han visste var den andra delen var. Han hämtade förpackningen från lagret, men i den låg ingenting. Vi gick då alla tre runt i butiken och letade och letade. Till slut lyckades jag se något som såg ut som den andra delen. "Är... är det den här?", frågade jag lite osäkert. Och visst var det den!
 
Men den kostade ju ca 2000 kr i ordinarie pris så vi kände att den kommer vi nog inte ha råd med oavsett om det är rea eller inte. Butiksbiträdet kollade i datorn och sa att den nu kostar 850 kr... "Ja, men det är väl bra?" sa jag då till Gustav som såg lite mer osäker ut. "Kan vi inte säga 800 i stället?" frågade Gustav som kände för att försöka pruta lite. Butiksbiträdet började knappa på tangenterna i datorn, och sen tog han mitt namn och skrev in det. Efter lite mer knappande var han klar och sedan började han vända sig om och gå därifrån samtidigt som han sa "Sådär, nu får ni skämmas i kassan!"... "Jaha, varför då?" undrade Gustav. "Ni får den för 400."
 
Inte illa pinkat va? ;)
 
Så då fick vi vår Philips Avent SCD600 som vi aldrig trodde vi skulle ha råd med!
 
 
Vi har provkört den lite i Gustavs dotters rum, och det fungerar hur bra som helst! Man kan se tydligt i mörker och man hör henne bra. Från handenheten kan man sätta på musik, byta låt och sätta igång en sensor som gör att skärmen är svart tills det kommer ljud från rummet kameran är placerad i. Väl värt köpet, skulle kanske till och med ha köpt den för 2000 kr :P
 
 
Med på den här bilden har vi också en badtermometer som vi betalade 98 kr för på Expert.
 
 
Lite annat smått och gott vi handlade den dagen, från vanliga affärer som Coop och Willys.
 
 
/Adeline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback